Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

06-10-2019

Hans Peter johansen

Hej alle lauvenner en flot hjemme side du har lavet Ole og tak for sidst vis helbredet tillader kommer jeg til Lauge mødet næste år og så vil jeg sende en hilsen til jer alle sammen og et tillykke til dig Holger med din nye post.

Hjemmeside 01-10-2019

Mette Hansen

Flot hjemmeside, godt sat op og med et godt emne, virkelig flot arbejde I laver, fuld respekt for det...

Hjemmeside 10-09-2019

Bente Hansen

Bliver så glad af at se hjemmesider som jeres, de er så dedikerede og med passion for det I laver, super god side.

Hjemmeside 27-12-2016

Franciszek

Some excellent shots and keep em coming.

Hjemmeside 22-12-2016

Lubomierz

Your artwork is absolutely stunning.

Hjemmeside 19-12-2016

Bogna

Lovely set of shots.

Hjemmeside 06-12-2016

Marcelin

Congratulations on doing something so special!

19-04-2016

Holger Fischer

Tak for sidst til jer alle der var med til årsmødet 2016 i Oksbøl. Jeg synes det var en dejlig weekend vi havde sammen. Dejlig at se at der kom så mange. Vejret var ikke alt for godt, men jeg tror Dameturen til Blåvand var godt. Nu kan vi jo glæde os til
næste år hvor vi skal besøge Sønderjylland/Nordtyskland. God arbejdslyst Sanne og John.

Mange gode hilsener fra Sonja og Holger

05-06-2014

Hans Peter Johansen.

Hej Ole og bodil ja du må undskylde at i ikke har hørt fra mig. Jeg glæder mig til at i kommer her over til Bornholm og at hilse på jer alle. Vi er blevet oldeforældre til en lille pige.Vi ses snart.

16-04-2014

Holger Fischer

Hej kære laugsvenner der var med til årsmødet i Hirtshals i år 2014. Tak for et super godt årsmøde, ok en enkelt fejl sneg sig ind. Sonja og jeg har nydt de dage sammen med dejlige laugsvenner. Tak til Marianne og Lone der viste vore piger rundt i Hirtshals
og omegn. Tak til Lindy for en god, men alt for kort værtshustur igennem Hirtshals. Nu glæder vi os til næste år i København. Jeg er sten sikker på, at Frank laver et kanon super årsmøde 2015. Pas godt på jer selv alle sammen. Mange gode hilsener fra Sonja
og Holger.

Hjemmeside 14-05-2012

Holger Fischer

Tak for et godt Laugsårsmøde på Hovborg Kro. Som altid var medlemmerne i godt humør.Turen til Kvie Sø var også en oplevelse, men kold. Så var det godt med en kop kaffe og pandekage bagefter i restauranten. Andre var mere til de flydende lidt stærkere varer. Nu må vi jo se hvor vi skal hen til næste år. Bestyrelsen arbejder allerede hårdt på det.
Mange hilsener
Sonja og Holger

Hjemmeside 27-10-2010

Steen Horst


Tak for sidst alle sammen.....dels landsmødet i Kolding primo september og laugets årsmøde på Ærø ultimo september.

Fin hjemmeside, Ole ! Den har du lagt et stort arbejde i.

Mange kammeratlige hilsner til jer alle sammen
.....både nuværende og tidligere kølehusarbejdere

Steen Horst

27-09-2010

Ib Johannes Hansen

Tak for en hyggelig weekend tur til Hotel Ærø Strand,det var godt at se jer gamle "pensionister" igen. Der er heldigvis liv i jer endnu.

30-09-2008

Storken

hej med jer i gamle røvhuller, håber vi ses i 2009. Da storke -mor og -far ønsker at deltage i årsmødet. Skide flot hjemmeside ros herfra.

05-09-2008

Aase

Hej i gamle gutter ...flot side den skal vi nok få glæde af..håber der kommer mange hilsner ...knus og på snarligt gensyn Aase